کد: 234447327 بهمن 1404 ساعت 14:446.2K بازدید

گل ما در بازی رفت با الحسین سالم بود

چشمی: باهوش باشیم، می‌بریم و صعود می‌کنیم

کاپیتان استقلال هم مثل ساپینتو نسبت به داوری بازی رفت مقابل الحسین اردن گلایه کرد.
چشمی: باهوش باشیم، می‌بریم و صعود می‌کنیم

به گزارش "ورزش سه"، روزبه چشمی که با عبور از دوران مصدومیت آماده بازی برگشت با الحسین در اردن شده است، امروز همراه با ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پیش از این مسابقه حضور پیدا کرد.

کاپیتان استقلال در این نشست خبری گفت: «همانطور که می‌دانید در بازی رفت کاملا سوار بر بازی بودیم. موقعیت هایی داشتیم که نتوانستیم استفاده کنیم.»

چشمی با اشاره به داوری بازی رفت با الحسین ادامه داد: «دو گل زدیم که مردود اعلام شد، همانطور که سرمربی ما گفت هنوز نفهمیدیم سر یکی از گل‌ها چه اتفاقی افتاد. آن گل کاملا سالم بود.»

2428013

او در پایان درباره بازی فرداشب با الحسین افزود: «در مجموع تیم ما پتانسیل آن را دارد که نتیجه بازی رفت را جبران کند. مهم تر از همه این است که باهوش بازی کنیم و تمرکز زیادی داشته باشیم. باید از موقعیت هایمان استفاده کنیم و پیروز شویم.»

2428014
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار