کد: 235009403 فروردين 1405 ساعت 20:349.9K بازدید

ناو هواپیمابر جرالد فورد به جزیره یونانی عقب‌نشینی کرد

ناو هواپیمابر آمریکا که برای جنگ با ایران به غرب آسیا اعزام شده بود، امروز برای مجموعه‌ای از تعمیرات به جزیره یونانی کرت بازگشت.
ناو هواپیمابر جرالد فورد به جزیره یونانی عقب‌نشینی کرد

به گزارش ورزش سه و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان - خبرگزاری فرانسه از عقب‌نشینی ناو هواپیمابر جرالد فورد به پایگاه آمریکا به جزیره کرت یونان خبر داد.

پیشتر نیز گزارش شده بود که ناو هواپیمابر یو. اس. اس جرالد آر فورد آمریکا جنگ با ایران را رها می‌کند و به دلیل آسیب‌هایی که به آن وارد شده به یک پایگاه آمریکایی در منطقه بازمی‌گردد.

خبرگزاری فرانسه عصر دوشنبه گزارش داد: «یو. اس. اس جرالد آر فورد، بزرگترین ناو هواپیمابر جهان که بخشی از عملیات جنگی خاورمیانه بوده است، روز دوشنبه به پایگاه دریایی در کرت بازگشت.»

خبرگزاری فرانسه همچنین افزود: «ناو هواپیمابر یو. اس. اس جرالد آر فورد پس از آتش‌سوزی بزرگی که در ۱۲ مارس رخ داد و به فضا‌های مسکونی و سیستم تهویه آسیب رساند، برای تعمیر به کرت، یونان رسید. این ناو هواپیمابر دست‌کم به یک هفته تعمیر نیاز دارد؛ و ناو هواپیمابر یو. اس. اس جورج اچ. دابلیو بوش جایگزین آن خواهد شد.»

رسانه خبری «بلومبرگ» پیشتر گزارش داده بود: «این اتفاق پس از وقوع آتش‌سوزی در قسمت رخت‌شور خانه ناو رخ داده و برای انجام تعمیرات درحال انتقال به جزیره کرت است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
37اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار