کد: 236052722 اردیبهشت 1405 ساعت 23:3213.5K بازدید

اولین پوستر مچ‌دی فوتبال ایران بعد از جنگ

باشگاه پالایش نفت بندرعباس پوستری جالب برای بازی عصر پنجشنبه طراحی کرده است.
اولین پوستر مچ‌دی فوتبال ایران بعد از جنگ

به گزارش "ورزش سه"، قرار است از عصر پنجشنبه 24 اردیبهشت فوتبال باشگاهی ایران به صورت رسمی در سال 1405 آغاز شود. طبق برنامه اعلامی سازمان لیگ، دیدارهای هفته بیست و چهارم لیگ یک طی پنجشنبه و جمعه برگزار می‌شوند و در یکی از این بازی‌ها، پالایش نفت بندرعباس میزبان نفت و گاز گچساران خواهد بود.

در همین خصوص، باشگاه بندرعباسی پوستر ویژه یا همان مچ‌دی را به شکلی جالب طراحی کرده است. در این پوستر علاوه بر بازیکنان پالایش نفت و سرمربی آنها یعنی ابراهیم صادقی، تنگه هرمز به عنوان نماد ملی و لاله‌های میناب به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه دیده می‌شوند. شاگردان صادقی در حالی در بندرعباس تمرینات خود را سپری می‌کنند که فاصله 44 کیلومتری با تنگه هرمز دارند؛ مکانی که به دلیل قرار گرفتن در متن جنگ تحمیلی، به نماد مقاومت نیز تبدیل شده است.

2450174

این اولین پوستر مچ‌دی در فوتبال ایران در دوران پس از جنگ 40 روزه به حساب می‌آید. پوستری که در آن اعلام شده از ساعت 17:45 پنجشنبه، پالایش نفت بندرعباس و نفت و گاز گچساران در ورزشگاه خلیج فارس به میدان خواهند رفت.

پالایش نفت با 28 امتیاز در رده نهم جدول رده بندی است و نفت و گاز 22 امتیازی در رده چهاردهم قرار دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار