
به گزارش "ورزش سه"، سباستین مینی پس از پیروزی چهار بر صفر تیمش مقابل نیوزیلند (همگروه ایران در جام جهانی) در دیداری تدارکاتی که بامداد امروز برگزار شد، از فضای ایجاد شده توسط هواداران هائیتی در ورزشگاه ابراز رضایت کرد و این مسابقه را تجربهای متفاوت برای بازیکنانش دانست.
مینی پس از مسابقه گفت: «امروز بازی کردن در خانه یک لذت بود. در مسیر صعود به جام جهانی، به دلیل شرایط موجود فرصت کمی برای بازی مقابل هواداران هائیتی داشتیم و متأسفانه امکان حضور در کشور خودمان را هم نداشتیم. به همین دلیل دیدن این حمایت و به اشتراک گذاشتن این احساسات با هواداران اتفاق بسیار خاصی بود.»
سرمربی فرانسوی هائیتی که از سال ۲۰۲۴ هدایت این تیم را بر عهده دارد، در ادامه تلاش کرد بازیکنانش را از هیجان ناشی از این برد دور نگه دارد و گفت: «مهمترین مسابقه همیشه بازی بعدی است و آن مسابقه خیلی زود از راه میرسد. بازیکنان باید از این پیروزی لذت ببرند، اما از فردا دوباره کار را آغاز میکنیم، چون چالش جدیدی در انتظار ماست و هدف نهایی، آمادگی کامل برای جام جهانی است.»
هائیتی که برای نخستین بار پس از ۵۲ سال به جام جهانی رسیده، در مرحله گروهی با تیمهای برزیل، مراکش و اسکاتلند همگروه است و مینی در ماههای گذشته بارها تأکید کرده که مهمترین عامل موفقیت تیمش «اتحاد و همبستگی» بازیکنان بوده و اعتقاد دارد هائیتی با وجود همه مشکلات خارج از زمین، شایستگی حضور در جام جهانی را به دست آورده است.