کد: 223950204 بهمن 1404 ساعت 09:2663.4K بازدید

علی منصور: کابوس مهاجم سابق پرسپولیس در عراق 

الطلبه با هدایت علیرضا منصوریان در مهم‌ترین بازی هفته چهاردهم لیگ ستارگان عراق، اربیل صدرنشین را شکست داد تا معادلات قهرمانی داغ‌تر از همیشه شود.
علی منصور: کابوس مهاجم سابق پرسپولیس در عراق 

به گزارش "ورزش سه"، در حساس‌ترین دیدار هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ ستارگان عراق، دو تیم مدعی اربیل و الطلبه به مصاف هم رفتند؛ مسابقه‌ای که با توجه به صدرنشینی اربیل و شکست هفته گذشته الطلبه مقابل المینا، بسیاری از هواداران شانس پیروزی بیشتری را برای تیم صدرنشین قائل بودند. با این حال جریان بازی کاملاً برخلاف پیش‌بینی‌ها پیش رفت.

شاگردان علیرضا منصوریان با ارائه نمایشی منطقی، منسجم و حساب‌شده موفق شدند اربیل را با دو گل شکست دهند و به یک پیروزی شش امتیازی دست پیدا کنند. این برد ارزشمند باعث شد الطلبه فاصله خود با اربیل صدرنشین را به چهار امتیاز کاهش دهد و دوباره به کورس قهرمانی بازگردد.

نتیجه این مسابقه حالا امیدهای تیم منصوریان برای صعود به رتبه‌های بالاتر جدول را افزایش داده و الطلبه را می‌توان یکی از مدعیان جدی قهرمانی در فصل جاری لیگ ستارگان عراق دانست؛ تیمی که در هفته‌های اخیر روندی رو به رشد داشته و نشانه‌های یک مدعی واقعی را بروز داده است.

از نکات جالب این دیدار، تقابل علیرضا منصوریان با شرزود تمیروف، مهاجم ازبکستانی و سابق پرسپولیس بود که در ترکیب اربیل به میدان رفت. با این حال تمیروف در طول مسابقه تحت فشار شدید خط دفاعی الطلبه قرار داشت و نتوانست تأثیرگذاری خاصی داشته باشد. آقای گل لیگ عراق در این دیدار کاملاً مهار شد و نتوانست تیمش را از شکست نجات دهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
35اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار