کد: 219905112 آذر 1404 ساعت 14:1414.1K بازدید

یک پدیده غیرقابل توقف در فوتبال انگلیس

ریس جیمز، کاپیتان چلسی، در برابر آرسنال یکی از بهترین نمایش‌های دوران فوتبالش را ارائه داد، آن هم نه به‌عنوان مدافع راست همیشگی، بلکه در پست هافبک میانی.
یک پدیده غیرقابل توقف در فوتبال انگلیس

به گزارش "ورزش سه"، جیمز در این نقش یک «مَسترکلاس» واقعی به نمایش گذاشت و به تنهایی مقابل خط هافبک قدرتمند آرسنال ایستادگی کرد. تیری هانری پس از بازی گفت: «او همه‌کار کرد. باورم نمی‌شد یک نفر به‌تنهایی با کل خط هافبک آرسنال بجنگد. وقتی ریس جیمز در اوج باشد، هیچ‌کس در جهان با او قابل مقایسه نیست.»

فقط یک سال پیش، دیدن ریس جیمز در بیش از دو بازی پیاپی تقریباً غیرممکن بود. چرخه‌ی تلخ «بازی می‌کند، مصدوم می‌شود، برمی‌گردد» بیش از دو فصل ادامه داشت. اما از زمان ورود انزو مارسکا به استمفورد بریج، همه‌چیز تغییر کرد. مربی ایتالیایی ابتدا غرور کاپیتانی جیمز را به چالش کشید، سپس با مدیریت دقیق برنامه تمرینی و بازیکن، او را به اوج آمادگی جسمانی بازگرداند. نتیجه؟ جیمزی سالم، سرحال و تبدیل‌شده به مهم‌ترین ساخته‌ی فنی مارسکا در چلسی.

2286239

وقتی ریس جیمز سالم است، بسیاری او را بهترین مدافع راست جهان می‌دانند. اما حالا ثابت کرده که در پست هافبک هم در سطح برترین‌های جهان بازی می‌کند. 

در بازی مقابل آرسنال، او برنده دوئل‌های زمینی و هوایی بود، پاس‌های کلیدی داد، ضدحملات را استارت زد، حملات را ساخت، پاس حریف را قطع کرد، خطا گرفت و تیم را سازمان‌دهی کرد. حتی گل اول چلسی از روی کرنری که او زد به ثمر رسید. در حالی که چلسی نزدیک به ۶۰ دقیقه ۱۰ نفره بازی می‌کرد، جیمز ستون اصلی تیم بود.

مارسکا پس از بازی تأکید کرد: «نمایش ریس فوق‌العاده بود، اما ۹۰ دقیقه دیگر مقابل لیدز؟ نه، واقع‌بین باشیم. باید همچنان او را مدیریت کنیم.» این جمله نشان‌دهنده دقت بالای کادر فنی در مراقبت از بازیکنی است که آخرین مصدومیت جدی‌اش دقیقاً یک سال پیش (اواخر نوامبر ۲۰۲۴) رخ داد.

آمار هم تأیید می‌کند که جیمزِ جدید چقدر قابل اعتماد شده: فصل گذشته در ۳۲ بازی ۱۸۰۷ دقیقه بازی کرد؛ این فصل تاکنون در ۱۷ بازی، ۱۲ بار فیکس بوده و ۱۰۹۱ دقیقه در زمین حضور داشته، در حالی که فصل 24-2023 به خاطر مصدومیت‌های پیاپی حتی به ۵۰۰ دقیقه هم نرسیده بود.

2286240

جیمز حالا چه به‌عنوان مدافع راست (در حد حکیمی و تیمبر)، چه به‌عنوان مدافع میانی و چه به‌عنوان هافبک میانی، عملکردی در حد بهترین‌های جهان دارد. طبق گزارش ترانسفرمارکت او در طول دوران حرفه‌ای‌اش ۹۳ بازی در خط هافبک انجام داده است. توخل او را به بهترین وینگ‌بک راست جهان تبدیل کرد و مارسکا او را به مهره‌ای همه‌کاره و حلال تمام معادلات تاکتیکی بدل کرده.

کاپیتان، رهبر مطلق چلسی و حالا جدی‌ترین مدعی پست مدافع راست تیم ملی انگلیس در جام جهانی پیش رو (حتی جلوتر از ترنت الکساندر-آرنولد) دوباره به دنیای فوتبال بازگشته؛ سالم، کامل و غیرقابل مهار.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
16اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار