کد: 236573216 خرداد 1405 ساعت 16:179.8K بازدید

گارسیا پیش از بازی با تونس:

می‌خواهم این زوج دفاعی را برای بلژیک امتحان کنم

سرمربی فرانسوی شیاطین سرخ از اشتیاقش برای آزمون و خطای زوج خط دفاعی امروز تیمش گفت.
می‌خواهم این زوج دفاعی را برای بلژیک امتحان کنم

به گزارش "ورزش سه"، رودی گارسیا، سرمربی تیم ملی بلژیک، پیش از آغاز آخرین دیدار دوستانه شیاطین سرخ مقابل تونس، درباره ترکیب تیمش و اهداف تاکتیکی این بازی توضیحاتی ارائه کرد.

گارسیا اعلام کرد که در مقایسه با مسابقات پیشین، چهار تغییر در ترکیب اصلی ایجاد شده و به ویژه در خط دفاع، تحرک و تغییرات قابل توجهی انجام گرفته است. در این ترکیب، توماس مونیه، براندون مکله و تیموتی کاستانیه در خط دفاع چهار نفره حضور دارند و ناتان انگوی نیز در جایگاه خود باقی می‌ماند، در حالی که آمادو اونانا به خط میانی منتقل شده است.

سرمربی بلژیک در مصاحبه با گیلز دو بیلده گفت: «هدف اصلی من دیدن عملکرد زوج مکله و انگوی در کنار هم است. آن‌ها تاکنون فرصت بازی مشترک نداشته‌اند و این بهترین فرصت برای آزمایش هماهنگی آن‌ها است. با این حال، این دیدار همچنان یک بازی دوستانه است و لزوماً این ترکیب همان ترکیبی نخواهد بود که مقابل مصر در جام جهانی به میدان می‌رود.»

گارسیا همچنین افزود که حداقل پنج تعویض انجام خواهد شد و تصمیم نهایی درباره بازیکنانی که جایگزین خواهند شد، تا حدی به شرایط جریان بازی بستگی دارد. این رویکرد نشان می‌دهد که سرمربی بلژیک می‌خواهد بازیکنان کلیدی خود را آماده و هماهنگ نگه دارد و در عین حال فرصت‌های آزمایشی برای نفرات مختلف فراهم کند تا تیمش با آمادگی کامل به جام جهانی ۲۰۲۶ وارد شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار