کد: 236576916 خرداد 1405 ساعت 18:3418K بازدید

ملی‌پوشان ایران راهی مکزیک شدند (عکس)

اعضای تیم ملی فوتبال ایران لحظاتی قبل آنتالیا ر ا به مقصد تیخوانا ترک کردند.
ملی‌پوشان ایران راهی مکزیک شدند (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران پس از 20 روز حضور در ترکیه برای انجام اردوی آماده‌سازی در راه جام جهانی 2026، لحظاتی قبل از آنتالیا راهی مکزیک شد تا ادامه تمریناتش را برای حضور در بازی‌ها برگزار کند.

کاروان تیم ملی فوتبال ایران که بیش از 60 نفر است، لحظاتی قبل آنتالیا را به مقصد تیخوانا مکزیک ترک کرد تا آماده حضور در جام جهانی شود؛ البته این پرواز یک توقف برای سوخت‌گیری در اسپانیا خواهد داشت و پس از آن به مسیرش ادامه می‌دهد.

2457932
2457934

ملی‌پوشان فوتبال ایران پس از حدود سه هفته تمرین در آنتالیا، صبح فردا یکشنبه به مکزیک می‌رسند تا دوره نهایی آماده‌سازی خود برای حضور در جام جهانی را در شهر تیخوانا پشت سر بگذارند و به استقبال نخستین بازی در روز 26 خرداد مقابل نیوزیلند بروند.

2457931
2457933

با وجود اینکه گفته می‌شد پرواز چارتر ملی‌پوشان ایران به مکزیک با یک شرکت داخلی خواهد بود، اما اعضای تیم ملی با هواپیمای یک شرکت آلمانی راهی تیخوانا شدند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
42اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ملی‌پوشان ایران راهی مکزیک شدند (عکس) | ورزش سه