کد: 236621918 خرداد 1405 ساعت 14:224.3K بازدید

توخل قبل از شروع جام به بلینگام هشدار داد

توماس توخل، سرمربی ۵۲ ساله انگلیس، اعلام کرد که جود بلینگام برای تثبیت جایگاه خود در ترکیب اصلی جام جهانی با رقابت شدیدی روبرو است.
توخل قبل از شروع جام به بلینگام هشدار داد

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن ۲۲ ساله تنها در چهار مسابقه از دیدارهای انتخابی انگلیس به میدان رفت، در حالی که مورگان راجرز, بازیکن استون ویلا، در هر هشت بازی حضور داشت؛ موضوعی که چالش بزرگ توخل را برای انتخاب بازیکن در پست شماره ۱۰ نشان می‌دهد.

وقتی از توخل پرسیده شد که آیا بلینگام برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید بجنگد، او پاسخی صریح داد.

توخل به خبرنگاران گفت: «بله، همین‌طور است. او می‌داند که یکی از گزینه‌های اصلی شروع مسابقه است، اما ما ۱۴ یا ۱۵ بازیکن داریم که پتانسیل حضور در ترکیب اصلی را دارند.»

او در ادامه افزود: «این نقش‌ها همیشه می‌توانند تغییر کنند، اما در حال حاضر فکر می‌کنم ۱۴ یا ۱۵ بازیکن فیکس واقعی داریم و جود یکی از آن‌هاست.»

2458698

تیم ملی انگلیس خود را برای حضور در جام جهانی در فلوریدا آماده می‌کند؛ جایی که آن‌ها برنامه‌های تدارکاتی خود را روز شنبه با پیروزی ۱-۰ مقابل نیوزیلند در تامپا آغاز کردند. هری کین تنها گل این مسابقه را به ثمر رساند.

بلینگام در نیمه دوم آن بازی برای اولین بار بازوبند کاپیتانی تیم را بر بازو بست؛ چرا که توخل به دلیل شرایط آب‌وهوایی گرم و شرجی، به تناوب از بازیکنان مختلف در ترکیب خود استفاده کرد.

با وجود رقابت شدید برای کسب جایگاه در تیم، توخل گفت که از فرم اخیر بلینگام پس از بازگشت از مصدومیت انگیزه گرفته است.

این سرمربی آلمانی گفت: «او در تمرینات خوب به نظر می‌رسد. فکر می‌کنم او در حال حاضر در بهترین شرایط ممکن قرار دارد، چرا که استراحت خود را انجام داده و اکنون تشنه بازگشت به زمین مسابقه است.»

توخل پیش از این تورنمنت بر عمق ترکیب و انعطاف‌پذیری تیمش تأکید کرده و اشاره داشت که چندین بازیکن توانایی بازی در ترکیب اصلی را دارند، در حالی که ممکن است از برخی دیگر برای تأثیرگذاری روی مسابقات به عنوان بازیکن تعویضی استفاده شود.

توخل تأیید نکرد که آیا بلینگام بخشی از گروه کاپیتانی و رهبری تیم او هست یا خیر، اما روز یکشنبه اعلام کرد که دکلان رایس، هافبک تیم، به عنوان نایب‌کاپیتان انگلیس در طول جام جهانی فعالیت خواهد کرد.

انگلیس روز چهارشنبه در دیداری دوستانه به مصاف کاستاریکا می‌رود و سپس در تاریخ ۱۷ ژوئن، کار خود را در جام جهانی در دالاس و در برابر کرواسی آغاز خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار