کد: 234326422 بهمن 1404 ساعت 03:323.2K بازدید

فوری: دی‌زربی از مارسی می‌رود!

پس از جلسه روبرتو دی‌زربی و مدیران باشگاه مارسی، دو طرف تصمیم به قطع همکاری گرفته‌اند.
فوری: دی‌زربی از مارسی می‌رود!

به گزارش "ورزش سه"، دی‌زربی که نامش در لیست گزینه‌های هدایت منچستریونایتد نیز قرار دارد، پس از حذف ناامیدکننده تیم فرانسوی از لیگ قهرمانان اروپا، تحت فشار زیادی قرار گرفته است.

مارسی سپس روز یکشنبه ۵-۰ مقابل پاری‌سن‌‌ژرمن شکست خورد و حالا در لیگ یک فرانسه سه امتیاز با جایگاه‌های صعود به لیگ قهرمانان فاصله دارد.

طبق گزارش آراِم‌سی اسپورت، این مربی ۴۶ ساله ایتالیایی روز سه‌شنبه تمرین تیم را برگزار کرد و سپس با بازیکنان و مدیران باشگاه گفتگوهایی انجام داد، اما در نهایت تصمیم گرفت که دیگر نمی‌تواند به کار خود ادامه دهد.

بر اساس این گزارش، دی‌زربی از نگرش بازیکنان پس از شکست ۳-۰ مقابل کلاب بروژ و همچنین شکست سنگین برابر تیم لوئیس انریکه به شدت ناراضی بوده است.

2426205

انتظار می‌رود یک سرمربی موقت هدایت تیم را در دیدار خانگی مقابل استراسبورگ در روز شنبه بر عهده بگیرد و جدایی دی‌زربی در روزهای آینده به‌صورت رسمی اعلام خواهد شد.

دی‌زربی در ژوئن ۲۰۲۴ پس از دو سال حضور در لیگ برتر انگلیس با برایتون، به‌عنوان سرمربی مارسی انتخاب شد. او در نخستین فصل حضورش، تیم را به رتبه دوم لیگ یک رساند و بازگشت مارسی به لیگ قهرمانان اروپا را تضمین کرد، اما فصل دوم او ناامیدکننده بوده است. مارسی از زمان حذف در مرحله نخست لیگ قهرمانان وارد بحرانی جدی شده است.

پیش‌تر گزارش‌هایی منتشر شده بود که د‌ی‌زربی پس از هشدار مهدی بن عطیه، مدیر ورزشی باشگاه، مبنی بر اینکه پس از شکست فاجعه‌بار مقابل کلاب بروژ «عواقبی» در انتظار خواهد بود، اخراج می‌شود.

این مربی ایتالیایی با وجود تهدیدی مبنی بر استعفا به کار ادامه داد، اما حال به‌نظر می‌رسد دو طرف تصمیم گرفته‌اند که در این شرایط قطع همکاری بهترین گزینه است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار