کد: 236628618 خرداد 1405 ساعت 18:228.7K بازدید

خط‌ونشان برای مسی به محض ورود به آمریکا!

نخستین حریف آلبی‌سلسته در حال حاضر در کانزاس مستقر شده و ابراهیم مازا یکی از اولین بازیکنانی بود که در این رابطه صحبت کرد.
خط‌ونشان برای مسی به محض ورود به آمریکا!

به گزارش "ورزش سه"، در فاصله یک هفته مانده به آغاز جام جهانی، تیم ملی الجزایر برای آماده‌سازی دیدار خود مقابل آرژانتین در چارچوب هفته اول گروه C، در ایالات متحده مستقر شده است. کاروان این تیم آفریقایی یکشنبه‌شب وارد کانزاس‌سیتی شد؛ شهری که به عنوان کمپ اصلی آن‌ها در طول مسابقات مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

پس از فرود هواپیما، ابراهیم مازا 20 ساله، یکی از بزرگ‌ترین پدیده‌های لیست الجزایر، جزو اولین کسانی بود که به گفتگو پرداخت. این هافبک در مواجهه با رسانه‌های حاضر گفت: «اگر خدا بخواهد، مسی را شکست خواهیم داد. ما باید جام جهانی خوبی را پشت سر بگذاریم و بازی اول مقابل آرژانتین بسیار حیاتی است.»

2458787

او سپس صحبت‌هایش را هیجان‌انگیزتر کرد و افزود: «آن‌ها کری‌خوانی و تحریک زیادی انجام می‌دهند، اما ما باید با انگیزه بالا وارد مسابقه شویم، با هوشیاری بازی کنیم و ببینیم چه پیش می‌آید. ان‌شاءالله عملکرد خوبی خواهیم داشت و مسی را مغلوب می‌کنیم.» این هافبک ۲۰ ساله که در بایرلورکوزن توپ می‌زند، اعتمادبه‌نفس بالایی برای این تقابل از خود نشان داد.

پس از پایان مصاحبه‌ها، فوتبالیست‌ها در میان باران شدید فرودگاه را ترک کردند و مستقیماً راهی دانشگاه کانزاس، محل اقامت تعیین‌شده خود برای این تورنمنت شدند.

در آنجا استقبال گرمی در انتظار آن‌ها بود؛ ده‌ها تن از هواداران الجزایری با در دست داشتن پرچم و آلات موسیقی در اطراف محل اقامت تیم حاضر شدند تا از بازیکنان حمایت کنند. به این ترتیب، تیم الجزایر کاملاً وارد فضای جام جهانی شده و اکنون تمام تمرکز خود را روی اولین بازی هیجان‌انگیز مقابل تیم ملی آرژانتین گذاشته است.

برنامه بازی‌های الجزایر

۱۶ ژوئن-26 خرداد | آرژانتین - الجزایر

۲۳ ژوئن-2 تیر | اردن - الجزایر

۲۷ ژوئن-6 تیر| الجزایر - اتریش

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

خط‌ونشان برای مسی به محض ورود به آمریکا! | ورزش سه