کد: 234347222 بهمن 1404 ساعت 23:498.6K بازدید

‏نسخه پپ برای آرام کردن سایبورگ

روایت گواردیولا از آتش درون چشم‌های هالند!

‏پپ گواردیولا می‌گوید ارلینگ هالند باید یاد بگیرد که خودش را بیش از آنچه باید تحت فشار نگذارد و برای فتح جام، به روزهای اوجش برگردد.
روایت گواردیولا از آتش درون چشم‌های هالند!

‏به گزارش ورزش سه، ارلینگ هالند بار دیگر به سوژه اول رسانه‌ها در انگلیس تبدیل شده است. یکشنبه گذشته در جریان کامبک تماشایی منچسترسیتی مقابل لیورپول در آنفیلد، مهاجم نروژی که در هشت بازی قبلی لیگ برتر در جریان بازی موفق به گلزنی نشده بود، با ضربه پنالتی در وقت‌های تلف‌شده، نتیجه‌ای ارزشمند را برای تیمش رقم زد. با وجود این گل سرنوشت‌ساز، هالند همچنان نسبت به عملکرد خود منتقد است و اعتراف کرده که هیچ بهانه‌ای برای نوسان در بازی‌اش پذیرفته نیست.

‏آمار هالند در فصل جاری همچنان خیره‌کننده است. او با ثبت ۲۱ گل، در مسیر کسب سومین کفش طلای خود طی چهار سال اخیر قرار دارد. با این حال، ستاره نروژی اصرار دارد که باید تداوم و مشارکت خود در جریان بازی را بهبود ببخشد؛ حتی پس از پیروزی بزرگ برابر لیورپول. نقش حیاتی او زمانی بیشتر به چشم آمد که در مسیر گل تساوی برناردو سیلوا تاثیرگذار ظاهر شد و در نهایت با تبدیل کردن پنالتی به گل برتری، اهمیت رهبری و حضور خود در کورس قهرمانی منچسترسیتی را به رخ کشید.

‏نسخه پپ برای آرام کردن سایبورگ

پپ گواردیولا وقتی دید هالند دوباره سیبل شده وارد گود شد و روی یک نکته کلیدی دست گذاشت؛ هالند باید کمی عقب‌نشینی کرده و فشاری که به خودش وارد می‌کند را رها کند. گواردیولا در این باره گفت: «مشکل ارلینگ این است که او باید با آمار و ارقام خودش و انتظاراتی که به واسطه آن‌ها ایجاد شده، کنار بیاید. این چالش اصلی اوست. ارلینگ مسئولیت‌های زیادی را روی دوش خودش حس می‌کند. من همیشه به او می‌گویم که این‌قدر به خودت فشار نیاور؛ به غریزه‌ات اعتماد کن، به حرکاتت و پیش‌بینی صحنه‌ها؛ کارهایی که شهود تو بهتر از هر کس دیگری در دنیا انجامش می‌دهد.»

2415464

‏سرمربی اسپانیایی ادامه داد: «او در ظاهر آرام است اما در درون به خودش فشار می‌آورد. ارلینگ می‌داند که ما چقدر به او نیاز داریم و نمی‌خواهد تیم را ناامید کند. این یک ویژگی بزرگ است؛ من این روحیه را به کسی که نسبت به تیم بی‌تفاوت است ترجیح می‌دهم. او دقیقاً نقطه مقابل بی‌تفاوتی است و وقتی گل نمی‌زند، زجر می‌کشد. من به او می‌گویم زجر نکش، فقط بهترین کارت را انجام بده.» به عقیده گواردیولا، آن «آتشِ درون چشم‌ها» در زمان شلیک پنالتی و شادی‌های بی حد و حصر هالند، نشان‌دهنده تخلیه شدن از فشار و فریادهای فروخورده‌ای بود که در دوران ناکامی‌اش در گلزنی انباشته شده بود.


‏در ادامه کنفرانس مطبوعاتی، گواردیولا بر جایگاه غیرقابل جایگزین بازیکنش در ماه‌های اخیر تاکید کرد: «شاید در چند بازی گذشته او به آماری که خودش می‌خواست نرسیده باشد، اما ما اگر الان در این جایگاه هستیم، به خاطر حضور اوست. در سه چهارم فصل، اگر ارلینگ گل نمی‌زد، نمی‌دانم چه کسی قرار بود بار گلزنی تیم را به دوش بکشد. در لیگ قهرمانان و به خصوص در لیگ برتر، ما در موقعیتی هستیم که بدون ارلینگ رسیدن به آن غیرممکن بود. او همیشه و در هر لحظه می‌خواهد به تیم کمک کند.»

2341069

‏پپ در پایان افزود: «به نحوه شادی گل او نگاه کنید؛ او بازیکنی است که واقعاً تشنه کمک به تیم و باشگاه است. وقتی چهار یا پنج بازی گل نمی‌زنید، مدام از خودتان می‌پرسید چه اتفاقی افتاده است. قطعاً او باید آرام و شاد باشد و از فوتبال لذت ببرد. نباید بیش از حد فکر کرد، حتی زمانی که ضربات به گل تبدیل نمی‌شوند.» این فشارِ ملایم از سوی سرمربی، به معنای زیر سوال بردن توانایی‌های اعجوبه نروژی نیست، بلکه یادآوری این نکته است که در لحظات کلیدی فصل، تمرکز و آرامش بیش از هر چیز اهمیت دارد. هالند در ۲۵ سالگی، همچنان قلب تپنده جاه‌طلبی‌های سیتی است و درخشش او مقابل لیورپول، می‌تواند بهترین سوخت برای موتور گلزنی غول نروژی در ادامه راه باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار