کد: 234335022 بهمن 1404 ساعت 15:453.4K بازدید

آخرین برنامه‌های فنی قبل از قطر:

تیم ملی در انرژی اتمی تمرین کرد! (عکس)

تمرین امروز تیم ملی بسکتبال در سالن انرژی اتمی دنبال شد.
تیم ملی در انرژی اتمی تمرین کرد! (عکس)

به گزارش «ورزش سه»، تیم ملی بسکتبال ایران در آستانه اعزام به رقابت‌های بین‌المللی و عبور از ایستگاه‌های حساس انتخابی، آخرین مراحل آماده‌سازی خود را در فضایی متفاوت دنبال می‌کند. شاگردان سوتیروس مانولوپولوس که خود را برای نبردهای پیش رو آماده می‌کنند، صبح امروز در حالی تمرینات خود را پشت سر گذاشتند که به دلیل مسائل لجستیکی، محل تمرین آن‌ها از خانه همیشگی بسکتبال تغییر یافته بود.

تالار زنده‌یاد محمود مشحون در مجموعه ورزشی آزادی این روزها شاهد عملیات بازسازی و تعویض پارکت‌هاست. همین موضوع باعث شد تا ملی‌پوشان برای تداوم برنامه‌های فنی خود به سالن سازمان انرژی اتمی نقل مکان کنند. تمرینات صبح امروز نشان داد که تمرکز کادر فنی و بازیکنان تنها بر روی اجرای دقیق برنامه‌های «مانولوپولوس» معطوف است و این جابجایی خللی در انگیزه تیم ایجاد نکرده است.

2426336

یکی از نکات مهم تمرین امروز، حضور تمامی بازیکنان شاغل در لیگ داخلی بود. با اضافه شدن چهره‌های شاخصی همچون ارسلان کاظمی، آرمان زنگنه و متین آقاجانپور، حالا سرمربی یونانی تیم ملی تمامی ابزارهای لازم را برای پیاده‌سازی تفکرات تاکتیکی خود در اختیار دارد. حضور ارسلان کاظمی و آرمان زنگنه به عنوان مهره‌های باتجربه در کنار جوانانی مثل آقاجانپور، تعادل مناسبی را در تمرینات ایجاد کرده و رقابت برای قرار گرفتن در لیست نهایی را به اوج خود رسانده است.

2426335

برنامه‌های تیم ملی بسکتبال بسیار فشرده و دقیق طراحی شده است. ملی‌پوشان پس از گذراندن چند جلسه تمرینی دیگر در تهران، به زودی راهی قطر خواهند شد.کادر فنی در نظر دارد در قطر به هماهنگی نهایی برسد تا تیم ملی پیش از حضور در نبردهای رسمی در اردن، به بالاترین سطح از آمادگی جسمانی و ذهنی دست یابد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار